Sector Emergent

Itineraris d´Inserció Socio-Laboral  en el sector de l´Hosteleria
Formació de curta durada:
Cuina
Cambrer/a de sala
Tallers monogràfics:
Marmitó i desbroçament
Confecció de buffets
Elaboració de postres
Ornamentació
Aptitud en el servei
Organització del servei a sala
Passa vins

PQPI Auxiliar d´Hoteleria: cuina i serveis de Restauració
PQPI Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic
Adreçat a joves menors de 25 anys sense Graduat en ESO
El programa formatiu contempla:
     Mòdul A: Formació tècnico-professional
     Mòdul B: Habilitats socio-personals
     Preparació a les proves d´accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà
     Pràctiques en empreses
     Preinscripcions obertes

Pràctiques en empreses

Impuls d´activitats econòmiques en Hosteleria

Programes d´Ensenyament Compartit en col·laboració amb centres educatius i el Consorci d´Educació de Barcelona

Borsa de Treball